assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Saturday, April 23, 2011

nak pecaya ke x??

as salam....
nak cita nih.....jom....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
khamis lepas aku betolak dari kulim kul 12.15.. sampai kl dalam kul 5 cm 2 la... pas 2 aku trus call mak ckp yg aku da sampai puduraya.. sorag2 beb... hahah.. dah smpai kat puduraya yang berwajah baru 2, aku trus buat teror masuk dalam nak cari kaunter tiket.. tgk sign board n tanya abg2 jaga kat situ jumpak jugak aku dgn kaunter tiket plus liner... hahaha... beli untuk balik hari jumaat(kemarin)... aku beli tiket pkul 6.... kalut jugak la..

pas 2, pas beli tiket aku pon p nek lrt.. nak balik.. mula2 SZ nak amik tp hujan lebat sgt, xpayah amik la.. aku balik sndiri ja nek LRT.. bkn jauh pon.. hoho..tp kan SZ amk jgk aku.. dia amk kat stsn lrt. trus balik umah..... ok dah smpai umah.. first skli aku bukak semua lampu yang ada.. haha... takut..... sampai umah dah kul 6 lbh... hujan lak 2....lebat.... dah mgrib.. mndi smyag.. then pas mgrib kuar mkn.... xkan nk kuar mkn sesorang kot...rela xmkn kot kalau nak p mkn sorg2.. hoho..aku kuar mkn dgn sz la...ala... p mcD tmn midah... dekat ja.. dok la kat mcd 2 smpai nak dekat kut 9 lbh... sat ja.. mkn2 balik... 

ok, pikir baju nak p posting apa suma xiron lg, bila sz tnya nak p mana2 lg x? aku ckp nak balik...iron baju.. haha... lg pon penat la... nak tido.. haha.. da smpai umah baalik, iros baju.. kemas2 barang pas 2... mula la fikir mcm2.. yela.. dok sorang kat umah... mcm2 aku pikir.... nak on9 xbwk balik laptop... las2 aku pasang radio kuat2.. hahahah.. baru xdengaq bunyi2 yang pelik2... haha..  pas 2... smbil dok temenung msg2 org tersyg... bilka masa aku tido pon tataw... dgn lampu bilik xtutup radio terpasang... hahaha..... penat sgt lakot...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ok, sambung balik...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

bgn pg jumaat 2, siap2 p kolej... yeeyyyy.. aku bejaya habiskan 1 malam sorang2 kat rumah. berbangga jap... haha...pas 2 kan pas 2 kan.. malas la aku nak cita sal taman midah kali ni.. xbes... haha.. balik ja posting, aku basuh baju... rehat2 jap.. pas 2 mandii... nak balik dah oiiii... tiket kul 6. xleh nak lengah2.. ok dah siap cantik2.. dalam kul 4.45 ptg aku kuar...ingt nak p nek shuttle kolej p BTS.. tp malas nak panjat bukit. aku pon amik teksi ja.. melayang RM5 duit aku kat teksi 2... haha... pas 2 dah smpai BTS beli tiket LRT p puduraya.... yey.... dah sampai puduraya.. dah berani p sorang2.. dah xtakut lagi.... 

sampai sana, cari tempat duduk.. aku p cari seat nak ddk kat pltfom 9.. yela tiket aku tls pltfom 9.. aku ddk situ trus.. sng... sok tgk2 orangh.. mcm2 gaya ada.. mcm2 fesyen ada....nsb bek aku p sorng. kalau p ramai2 mmg sah2 aku kutuk fesyen2 orang yang mcm2 gaya 2.. konon2 up to date la....hahaha....

dok ralit tgk org tup2 dah pkul 5.50.. aku pon trun la kat bwh.. trun2 bas ke kulim dah ada.. naik terus.. aku dapat single seat dlm bas... best3.. xpyh nak kongsi2...  dok dlm bas 4 jam lebih.. smpai la aku kat kulim... adik aku p amik smalam... mak abah p teluk batik. xleh amik.. abang aku p kl.. knduri kawen kwn dia... xleh nak amik jugak.. sbb 2 la adik aku boleh p amik.. kalau x tiduq kat stesen bas kulim la jawabnya...

ok... dalam masa 2 hari 1 malam... aku ulang alik kl-kulim.. fuh... mmg penat... mgu depan lg skali aku akan buat mcm ni,..gila kan.... gila x gila la... bnda dah jadi.. yes!!! aku berjaya berdikari...
ok.. pecaya x pecaya x???? ikut suka .......................
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
sila cari motif sebenar aku letak pic ni.. ^_^
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

p/s: nak p pesta buku la mgu depan... sempat lagi.. dia hbs 1 mei kan..... jom kita serang pesta buku antarabangsa... :))

wasalam

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget