assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Monday, September 12, 2011

sapa nak join contest ni?

assalamualaikum....
hai semua.. watpe 2?? yang tgh bekerja selamat bekerja aku ucapkan.. yang tgah makan selamat makan yer.. makan elok2.. jgn tercekik pulak.. yang tengah bosan mcm aku ni... jom la buat contest ni...

????

contest pertama: cuba teka siapakan perempuan dalam gambar besar gedabak di atas??? ngeehhh... sila nyatakan nama penuh beliau dan umur sekali yer. kalau boleh cuba teka apakah yang sedang dilihat oleh perempuan ini sampai terteleng kepala mcm tu.... kalau jawapan korang betul korang memang betul2 bijak...hahaha..

pas 2... pas 2.....ada lagi ni...... check it out..

just nak cakap..

bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan.. bosan..
bosan..bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan.. bosan..
bosan...bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan.. bosan..
bosan..bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan.. bosan..
bosan..bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan.. bosan..
bosan..bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan.. bosan..
bosan..bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan.. bosan..
bosan..bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan.. bosan..
bosan...bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan.. bosan..
bosan..bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan.. bosan..
bosan..bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan..bosan..
bosan..bosan.. bosan..

contest ke 2: ce kira bosan yang aku wat 2 ada bapa?? kalau betul aku bagi hadiah... jgn lupa join taw...muahaha..

Selamat mencuba!!!!

 aku bosan la skng ni... assignment nak hantar khamis ni.. tp 1 habuk apa pon xbuat lg.. 1 perkataan pon xda lagi ni... rilek jek..

dun try dis behavior at home.... haha.. kalau nak try kat opis boleh la... tajuk assignment nursing research kali ni is rape.... haha.. sapa ada idea yang beribu leon 2 cakap la kat aku sikit.. nak cita pasal apa ni... teheeee....(tetiba lari topic entry)


p/s: hahaha... xda contest apa pun... just kidding...byeee....

ok lah.. sampai di sini saja pertemuan kita untuk kali ini.... daaaaaaaaaa...
wassalam...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget