assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Saturday, December 03, 2011

camatttt hari jadikkk mr. saiful zakuan

assalamualaikum...

sz,awak xleh nak wat muke lagi tiut ke??? =,=... cair....

1/12/2011

suppricee...present to you
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
pom pom pom
-
-
-
-
-
pom pom
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-pppooommmm
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
kebabommm....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
pom...

bunyi mercun mcm bila nak sambut new year

Happy besday yang ke 22... oppss.. terlepas cakap... :)

SAIFUL ZAKUAN BIN BAHASAN @ ARIF

semoga panjang umor n dimurahkan rezeki.. semoga hidup diberkati dunia akirat^^insyaAllah.semoga menjadi anak yang soleh, mukmin yang cemerlang dan bakal imam yang terbaik dabn lelaki yang boleh memberi manfaat kepada semua..aminn..sy sentiasa mendoakan yang terbaik untuk awak.. moga sihat2 selalu...

hadiah dah kasi... sehari sebelum besday dan malam besday.. hehe.. cake pon dah makan malam besday.. tp sambut depan umah je sbb ada hal2 tertentu.. sori eh.. 2 je yang termampu kali ni.. InsyaAllah next2 year kalau bekesempatan kita buat cara lain pulak...

happy birthday =,=


=till the end=

daaa.. wassalam...

4 comments:

Nicaa said...

pakwe ek? :P

lindariepin said...

nicah: teman tapi mesra... heheh

Mrs. Lady's Stylo Closet said...

Khas buat PENCINTA HANDBAGS/FASHIONS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

Mrs. Lady's Stylo Closet said...

Khas buat PENCINTA HANDBAGS/FASHIONS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget