assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Thursday, January 26, 2012

terpaksa guna harta orang lain.. sedih ja bunyi

assalamualaikum....
lama aku x conteng sini kan... dah banyak entry kat draft.. ikikikiki... buat entry sekerat jalan...mcm 2 la... alih2 simpan draft..apa pon xboley.. malam ni malam jumaat.. korang dah tunaikan kewajipan korang ke as a muslim... as a muslim seeloknya kita baca yassin malam jumaat ni.. aku bukan nak ckp yang kita hanya boleh baca yassin malam jumaat je.. bila2 masa pon boley kalau nak baca.. tp mlm jumaat ni mcm lebih afdal.. heeheh.. betul ke?? wallahualam...

dah nak masuk bulan 2 kan.. cepat je masa berlalu... rasa mcm baru je sambut new year..dush3...aku mcm ni la. dok kat umah ja.. masih menunggu panggilan KKM. bila posmen mai umah ja msti aku kalut2 p tgk kot2 surat posting untuk aku ada terselit skali dgn surat2 lain... huh.. bersabarlah wahai hati.. aku xda niat pon nak mencari kerja lain.. hiks... aku dok umah kemas2 umah.. ala2 suri rumah bekerjaya gitu... cukup time jadi driver kejap.. masa lapang rajinkan diri menjahit langsir untuk kenduri abang aku nt... huh.. mcm byk kan kerja aku...kikikiki....

korang xrasa ke yang aku mcm dah lari topik.. tajuk entry aku pasal harta... tp aku melalut2 dok crita apa aku buat kat umah.. sighh.... ok.. kalau ikutkan masuk hari ni dah 2 minggu aku guna harta org lain untuk online.. aku guna lappy adik aku untuk online.. sedih kan.. nsb adik aku x bw balik kolej dia lg.. dia kata xguna lg awal2 nih... xda assignment.. untung dia faham yang kaka dia ni kaki online. so, dia tinggalkan lappy dia kat umah.. aku bedal online la.. hahaha..

xnak taw ke napa aku x online guna lappy kesayangan aku sendiri???? hahaha.. nak taw ke xnak taw ke aku nak cita jugak.. lappy aku dah rosak.. sedihnya.... bwk g jmpa doc dah.. tp xdapat diselamatkan... huhuhu.. skng ni aku tinggal je kat kedai 2.. kot2 ada ubat dapat la lappy aku 2 hidup balik.. korang dokan lappy aku mcm sedia kala eh.. ni semua salah aku jugak.. online 24 jam.. dia pon penat.. padan muka.. nanti adik aku dah nak bawa lappy dia balik kolej xdapet la aku online.. huhuhu.. xsukanya!


aku rasa aku ni mcm terover pulak.. tajuk hat len tp aku cita bnda len yang byk...kalau wat essay ni kompom2 aku fail... nsb dah habis spm.. dah lepas semua dah.. siap dapat A1 lg bm k... tetiba ada sifat riak disitu.. dush dush dush...

k la... 2 je nak cita sebenarnya.. hahaha
daaa.. wasalam

p/s: eh, cuti maulud nabi dgn thaipusam ni sz nak datang penang.. teruja la...
xsabar nk jmpa dia.. nak picit hidung dia.. hahahaha...<3 sz..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget