assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Monday, February 20, 2012

bila semua ni akan berakhir??

assalamualaikum
hai hoi hai hoi hai hoi.. (mcm nak mintak pelempang kan)
kesiannn kan kau belog ! dah lama aku tinggal kau..
Bukan aku tanak update, bukan aku tanak login kau hari-hari, setiap jam, setiap minit, 
tapiii...
aku busy gila kau tahu? ok ayat ni tipu.. aku xbizi mana pob.. cuma berok band aku ni ja yg wat2 bizi..

okey. macam lah kau paham ai belog apa yang aku cakap neh... aish.. :(


 muka penuh dugaan.. hehehe.. ke muka nak mintak penampar???

meh aku nak listkan mimpi ngeri+seram+phobia+sayu+tragis+ada jugak dugaan yang sedang bermain kejar2 dalam kepala otak aku... nak tahu x???

DUGAAN 1:

dah dekat 2 bulan aku dok umah goyang kaki..2 bulan ok.. bukan sekejap..kerja aku hanya menghabiskan beras yang abah aku beli tiap2 bulan... kalau akau xdak beras tu boleh tahan lama tp kalau aku ada beras 2 kejap ja nak kena restock balik.. ada paham??? satu hari 3x aku makan nasik.. mau xhabis beras... huhuhu.. point ni aku nak cakap yang aku dah bosan dok saja goyang kaki kat umah.. ok fine!
DUGAAN 2:
duit melayang layang mcm pesta layang2 antarabangsa yang sedang berlangsung di johor(eh, ada lagi ke skrg). aku pon xtaw apa yang aku buat dengan duit padahal makan pakai semua mak abah aku dah sediakan kat umah ni.. huhuhu... point aku untuk kali ni ialah masalah duit xda.
DUGAAN 3 :
nak kena p kl nanti sebab nak amik cert+ mcm2 lagi surat meyurat yang ada kat kolej 2.. masalahnya first cakap semua dah ada kat kolej tp bila ada member p xdak pon certificate 2.. cian dia..nak kena pilih date yang sesuai untuk p sana. ok. kali ni punya dugaan mcm xda kaitan sgt dengan dugaan.. hahaa. apa kau cakap nih linda. point kali nih mcm nak ckp aku dah bosan dok kat umah and nak p jalan2..nak p jumpa tawan2.. rindu nak borak2 ngn depa. dok umah aku xsembang ngn sapa pon. tp sob sob sob. xda duit.

cerita kedai kopi....
DUGAAN 4 :
hari2 tunggu abang posmen untuk menghantar surat cinta kepada ku.. tp malangnya xda pon surat cinta yang ditunggu2..situasi ni berlaku hampir setiap hari. bila dgr moto abang posmen ja aku lari2 anak untuk mengambil surat. tp hampa.. semua surat yang ada xdak pon nama aku... sedih taw... bila la kementerian nak hantar surat cinta kat cek nih.. point kali ni pulak aku nak cakap yang aku sgt ternanti surat cinta dari KKM.. suwiitt x?? hehehe
DUGAAN 5 :
Mengalami masalah rindu-rinduan dengan encik boipren a.k.a SZ..rasa mcm hari2 nak jumpa sz tp dengan kekangan n masalah yang aku hadapi aku akan hadapinya dengan tabah. yela sorang penang sorang kl. mmg xjmpa hari2 la.kami skng ni kira mcm bercinta jarak jauh la.jauh di mata dekat dihati.aiseh...masalah?? mesti la ada tp kejap ja.. pas 2 da ok balik... moga Allah beri petunjuk untuk kami melalui hari2 selepas ni dengan tabah.. xjmpa xbermakna xsayang.. ada org bercinta jumpa setahun sekali ja.. bahagia jek.. so, kami pon mcm 2 jugak la.. sentiasa bahagia...ok.point kali ni aku nak ckp yang aku rindu sgt sz.. hiks...

encik SZ dengan soya jagungnya... aku xpenah pon rasa air tu.. mcm mana rasa??? sedap x??..

doakan dugaan2 saya ni berakhir yer tawan2.. :( love you..
ok... sampai disini sahaja.. nak letak pic byk2 tp apakan daya dugaan yang ni mmg xleh nak jangka.. dugaan beruk band lambat mcm kure2... hehehe

daaa.. wassalam...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget