assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Wednesday, September 08, 2010

balik raya!!!

skng nih aku tgh tgu ms nak balik umah ja ni.. xtaw nak cakap nak sedih ka nak happy... org2 len suma dah balik kat umah ni.. yg xbalik lg cma aku, idah, n hana..aku insyaalllah balik mlm ni 10 mlm..xsabarnya...
tp... aku sdh gak nak tgl 2 org lg ni.. hehhe.. ana n idah( kak ana pon ada cini).. idah la lg kesian.. mlm raya br leh balik.. smpai kelantan pg raya.. ** sabar idah sabar..

mlm ni my bf yg akan hntar g bukit jalil..yela mlm2 kan.. nak g bnaik teksi xberani... disebabkan aku jugakla.. dy tepaksa balik pahang mlm.(sori b :))..i love u.. pas raya kita jmpa lg eh.. acct,, smalam br kuar smaa.. bkak posa... heheh.. tq... nt blnja lg eh..

lin.... napa mls sgt nih nak packing brg.. excited nak balek tp mcm sedih pon ada gak.. mlsnya nak pcking barang.. byk nak kna wak balik.. entah muat ke x beg 2... 

lumrah la kan dalam hidup ni... ada suka ada duka.. ecece.. apa aku ngarut nih..aku suka nak balik n aku xsuka nak ________(isi tmpat kosong eh)

cakap sal raya nih kan... aku rasa puasa n raya thn ni plg xbes.. sbbnya:
- puasa xmeriah.. tarawikh x wat pon =(
- baju raya entah siap entah tidak..
- balik umah pon dah nk dekat sgt dgn raya.. urm..
- persiapan apa pon xdakk.
-xleh nak tlg kemas2 umah( mcm slalu buat je kan) 



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget