assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Sunday, March 27, 2011

entry yang caca merba

assalamualaikum...
hai semua....

-motif letak gambar sendiri d permulaan entry tidak diketahui,harap maklum-


skng ni aku dah ada kat umah... smalam smpai.... lebih kurang kul 10.40 mlm aku smpai kat stesen bas kulim..lama betoi dok lam bas 2.. kul 6 dari kl smpai kulim kul 10 lebih.. korang kira la ye bapa jam aku lam bas 2... haish... dah la sejuk.. lapaq lak 2.. xsempat nak makan sblm betolak 2.. yelakan.. wanita bekerjaya.. hahahaha.. mcm2 nak kena settle sblm balik.. teheeeee sila abaikan statement yg las 2 ok..

pas 2 kan, sehari sblm balik kg ni that mean hari khamis, aku ngan housemate2 aku g la perabih duit.. yelakan.. baru masuk elaun la katakan... first, pagi2 lagi dah ke bank. nak cocok duit... hahaha.. pas 2.. mula lah pengembaraan.. nak taw kami p mana menghabiskan duit??? jom....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-senyum sebelum duit melayang-


 pic ni kat finance UCSI.. first kami p kat sini la... hahaha... kat finance ni dah habis hampir separuh duit elaun bulan 3 yang KKM bagi... seeee... ikin sedang pegang duit yamg nak bagi kat finance ni.. haish... debush*** geram lol::


-depan lift selepas bagi duit kat finance.nak turun bawah,xnak guna tangga-

ok.. dah habis selesai membayar duit accomodation n trasport untuk ke tanjung rambutan.. then, kami pon enjoy!!!haha  ayat xleh blah... enyoy kemana??? enjoy kemana2 jela kan...apa lg... misi seterusnya, menghabiskan duit d tempat2 yang xsepatutnya sambil cuci mata....g jalan2 je.. hhaha.. tp habis jugak duit... ok gambar kat bawah ni cerita segalanya... teheee.... *** kalau sudi tegok,xsudi p jauh2

-ni dkt pwtc.jalan2 stesen putra beli tiket mek idah balik mache-

-posing lagik ok.. perkara yang musti dibuat haha.. bila hati senang riang ria-


-dekat semua house ni.. tgu mereka2... hehehe.. dgn idah-


-saye,ina,idah,ekin- kami xkisah apa orang nak cakap.. hua3... 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
last but not least.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-buruk kan??? sila jangan menyampah tgok gambar ni-

hehehehe....dah habis jalan2, besiar siar, makan2, main2, gosip2... balik umah..... urut kaki.. penat....
besoknya 2, aku n ina kena g posting... balik posting trus rush siap2 untuk ke bkt jalil... nak balik kg.. dan skng da selamat smpai kat kg.. alhamdulillah..miss  SZ...
6 hari ja sempat dok kat kg ni.. then ke kl semula... teheee....:))

ok. pas 2 kan... td p makan kat restoran nelayan sungai juru(kalau xcilap la) lupe da nama restoran 2 apa... haish.. 2 la.. byak makan semut kan dah cpt lupa... abang blnja makan td...mkn ikan siakap 3 rasa, ikan siakap sweey sour, sotong goreng tepung, befstek telur, kerabu mangga.... carrot susu... fuuhh... kenyang dan sedap..berbaloi baloi........ restoran 2 tepi laut..sebelum2 ni kan aku nak sgt p pantai. tp mcm xboleh nak p sbb slalu hujan kat sini, so... td p mkan tepi laut... lepas la jugak gian nak p pntai 2...xdapat p pntai main pasir dapat tgk air laut pon jadi la.. hahaha... thanx to my abang coz belanja kami sekeluarga makan... nt blnja lagi yek... haha.. murah rezeki...kenyang perut suka hati...

perut dah kenyang hati dah suka...pas2... skng ni da nak dekat pukul 1 pagi.. hohoohoouiiiiii.. aku da ngantok.. nak tido dulu yek...
bubuiiiii....nt kita ketemu lagi yak..


terima kasih sudi membaca..
wasalam...






0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget