assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Wednesday, March 23, 2011

selamat malam...

as salam semua..
entry yang ringkas, padat, simple..




-selamat malam semua..
-selamat malam kesayangan2 saya yg berada di serata pelusuk dunia.(bajet femes la kan)
-selamat malam mak tercinta, 
-selamat malam abah tersayang,
-selamat malam sayang Saiful Zakuan terhandsome!!!
-selamat malam abang sayang,
-selamat malam ijat sayang,
-selamat malam adik sayang...
-selamat malam housemate terbaik,
-selamat malam roomate tercomel,
-selamat malam classmate semua..
-selamat malam dunia....


sebenarnya entry ni just nak wish selamat malam ja... hehehe... xda idea nak buat enry apa. sblm tido kita ucap la selamat malam kat kesayangan2 semua..hahah... mimpi indah2 tp jgn smpai lupa nak bangun solat subuh esok.. kan kan kan.. ok... see u tomorrow.. 


ni I kasi doa dekat u ollss.... hehe.. jgn lupe baca tw.. sebelum n selepas bangun tido..


• Sebelum Tidur Membaca Doa :
بِاسْمِكَ اللّهُمَّ أَحْيَاوَأَمُوتُ
bismikallahumma ahya wa amutu
ertinya :
Dengan nama-Mu ya Allah aku hidup dan mati


• Sesudah Bangun Tidur Membaca Doa :
اَلْحَمْدُ ِللهِ الَّذِى أَحْيَانَا بَعْدَمَا أَمَاتَنَا وَإِلَيْهِ النُّشُورُ
alhamdulillahil ladzi ahyana ba’da ma amatana wailaihin nusyur
ertinya :
Segala puji bagi Allah yang menghidupkan aku kembali setelah mematikan aku dan kepada 
Allah akan bangkit



selamat beramal..... daaaa
wasalam...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget