assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Thursday, April 14, 2011

dah xtaw nak letak tajuk apa

assalamualaikum...
ok.. skng i dah on9 fb,,, hehe.. dah lama xon9 fb tw... 2 pon nak kecoh kan...huhu..
konon2 xon9 fb boleh stdy byk sket.. hampes...
tp semua dah setle.. dah hbs final exm... dah MERDEKA.. ehem....
 year 3 semester 1 almost done.. exm dah amik.. tinggal nk posting je lg 5 minggu..

yeehaaa......
dah done semua..xpayah nk selak2 nota dah...
tp kan nak cite exam mental xbes.. 2 saja.... hehe.. kuar leh sakit mental.... teheeeee... ni tipu ok..



si comel ni nama idah.. hehehe.. sejak 2 menjak nu kitorng suka bergambar.. almaklum... hp idah canggih.. ngeh3..

ok.. besok aku bali..., balik ja dari taman midah trus rush nk balik kg..harap sgt miss saleha bagi balik awal sikit. xla pening kepala nak jalan laju2, mandi laju2, besiap laju2... penat ooo....hehe...  cuti ni panjang sebenarnya.. 3 minggu kalau nak di ikutkan..* will miss  <3 SZ!!! ...
dok umah lam sminggu balik kl semula.. dok kl sehari then balik rumah seminggu... ulang 3 minggu berturut turut..see, 3 minggu kan...dalam 3 minggu 2 la kena wat keja sewel ni...ulang alik. xka perabis duit namanya... nsb baik mak cakap duit tiket mak nak bagi.. kalau guna duit sndiri alamtnya xbalik la... mana ada duit.. skng ni pon tgh berdiet sbb xda duit...yala kl-kulim dah RM33.60.. kalau p balik dah  RM 67.20.. pas 2... 3 minggu berturut2 dah kena darab dgn 3... xke RM201.60... waaa.... banyak 2... sayangnya duit nak bagi dekat bas 2....  tp kalau xbalik nak dok dgn sape... dah la xda orang kat umah ni...nk tumpang umah kawan boleh la.. tp lama sgt kalau nak tumpang sampai 3 minggu kan... ish..... 

pas 2 kan smalam kan umah kitorng ni mcm nak kena pecah masuk je.jahat la orng yang wat keja pecah masuk umah orang ni.. wat kitorng takut ja mlm semalam.. eh, bukan malam tp pg2 buta dalam pukul 2 mcm 2... jahat laa...... dah ada insiden mcm 2 lagi la takut nk dok sorang2 kat sini lama2...

ni la house mate aku... kitorang ber 6... tp dalam ni ada 5 ja kan....erm... lg sorang la p mana nth time ni..so, xder la pic die lam ni.... hehehe...


yang tudung putih 2 la perempuan yang xda dalam gambar kat atas  2... hehehe... oleh itu, kira2 balik kami berenam 1 rumah...


ok.sebenarnya hari ni kitorang plan nak g Aquaria KLCC..dah hbs exm nak gak jalan2 kan sblm cuti pnjang.then, pas pikir2 n mcm2 masalah menghalang xjadi la g.. so, next time yer kita g...  make sure pegi... teheeeeee.....
 eh2, kat KL ni tempat apa yang best lagi eh??  rasanya bayk tempat best kat KL ni tp dah xtw nak p mana kan.. sedih x sedih x... dah la lg bapa bulan ja nak stay sini.. masa yang ada ni la nak g jejelan pon kan.. nt dah keja da xtaw dapat keja kat negeri mana.. kalau dapat kat kl jugak xpe la. tp kalau dapat kat mpat lain mcm sabah, sarawa, johor, melaka, klate, terengganu, negori 9, perak.. smt ssh da nak datang kl... nah amik kau, hmpir semua negeri aku senarai... hahaha... apasal aku tb2 pikir sal keja lak ni... wat takut ja pk sal keja suma nih... nak pikul tanggungjawab sndiri. dah xleh nak begantung kat CI... ehemmm. * wink2*,,,

haaa... nah, banyak gila aku berceloteh, dari xtw nak letak tajuk apa alih2 mcm2 aku cita dalam ni kan... erm....erm.. erm.... (ada org xsuka kalau aku cakap 'erm' ni)...tp aku suka cakap jugak... hehehe.. ermmmmmmmmmm...

ok...
wasalam....

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget