assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Saturday, April 16, 2011

kerja kami di Taman Midah

assalamualaikum...
ok.. kat sini aku nak cita sal Taman Midah.. apa yang kami buat kat situ.. bila kami ada kat situ.. and bla bla bla...
Taman Midah ni ialah pusat kommuniti yng UCSI Universiti buat mcm kerja amal jugak la... so, kitorang akan bukak communiti ni setiap hari jumaat.. dari pukul 8 pagi sampai la ke 3 petang... kat sini kitorang da sediakan pemeriksaan percuma mcm amik bloog pressure, height and weight, blood glucose dalam badan.. blood cholesterol(yang ni ja kena RM10).. fat. health education, BSE... n bla bla bla... mcm2 la... free taw...
so, kpd sesiapa yg tinggal di kawasan berdekatan Taman Midah 2 jemput2 la melawat kami di sini yer...setiap hari jumaat ok.. Jumaat shj.... teheeee....

then, aku nak cita gak apa yang stdnt2 ni buat sepanjang 7 jam kat sana.. ok pagi2 mmg busy sket kat sana... orang datang nak check bagai. yela, diorang akan puasa sblm datang cek especially nak check glucose level.. mula2 2 serabut gak sbb kalut kan.. then lepas ja pkul 11 da xda orang datang mybe sbb dah tgah hari kan.. so, kitorang wat la keja msg2,, ada yang on9, ada yang nyanyi, ada yang tido, ada yang melantak, ada yang gosip.. mcm2 la... nak tunggu smpai kul 3 mcm2 kitorang buat taw,,, hehehehe....

antara tenaga2 kerja yang datang ke taman midah kemarin is..... tgk la pic kat bawah ni yer... tadaaaa.....

kami
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

sangat
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

suka
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

camera
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

titik


done!!! aku dah mempromote Taman Midah.. teheeee... UCSI patut berterima kasih kat aku... hahahha...
lagu 2 minggu setiap jumaat aku akan pegi kat taman midah 2.. c u there....... bui bui bui.....

love u... hugs!!!!

wasalam.....

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget