assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Wednesday, April 06, 2011

forever love

assalamualaikum...
hai...
nampam tajuk entry mcm jiwang semacam ja kan kali ni...
jgn salah sgka lak...
forever love 2..... ehem.....

sebenarnya hari ni besday my mom...

Normah binti Jaapar-6/4/1960

MAK!!!Hepi Besday...
i love u sampai bila2....

nota cinta buat mak...
- mak, i love u.. lagi skali..
- mak, kakak syg mak..
- mak, terima ksh sbb bagi segala2nya kat kakak..
- mak, terima ksh sbb mak jadi mak kakak.. 
- mak, kakak bersyukur sbb kakak ada mak mcm mak..
- mak, moga mak panjang umor n dimurah kan rezeki...
- mak, moga mak sntiasa diberkati Allah dunia akhirat...
-mak, kakak nak mintak ampun kalau ada wat mak tersinggung dgn perangai kakak...
- mak , kakak syg mak
- mak , kakak syg mak
- mak , kakak syg mak
- mak , kakak syg mak
- mak , kakak syg mak
- mak , kakak syg mak
- mak , kakak syg mak
- mak , kakak syg mak banyak2..........
- MAK, I LOVE U.....



Allah selamat kan kamu,
Allah selamat kan kamu,
Allah selamat kan ibuku...
Allah selamat kan kamu...




mak, kaka xsmpat nak smbut birtday mak hari ni sama2 ngn mak..kak smbut dari jauh jela... nt hadiah kak bwk balik ok... heeheheh... :))

anak mak
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

opssss... terfeeling n terover pulak kan... hehehe.. biar la kan i nak feeling2 ngn may mom jer(bajet mcm mak i akan baca blog nih)....ada aku kesah???? 
teheeeee......

bui bui...
wasalam.....


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget