assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Saturday, April 02, 2011

girls out day...

assalamualaikum semua...
hai....

harini mcm biasa aku akan ada cls.. cls hari ni 3 jam ok.. habis kul 11.. then girls2 ni p jejalan... jeng3.... g cuci mata.. p makan2.. g habis kan duit..exercise la... da lama xkuar sama2.. nampak sgt penipu.. hahaha.. jgn pecaya ok..ok.. kitorg baru hbs cuti.. cuti apa nth.. seminggu, pas2 kan lama la xjumpak,(tipu lagi).. so, hari ni dah jumpak balik p la menggedikkan diri jalan2.. aku mcm biasa, walaupon xbeli apa tp ttp habis jugak duit.. ni yang malas nak kuaq ni... yela, tambang lrt, makan lagi.. guna duit jgak kan.. haks...haish.... xpa. duit bole d cari. kawan ssh nak carik kan.. so depa2 ni makes me smile hari ni.. :))

ada la snap beberapa keping gambar..xbanyak... let picture tell semuanya....teheeeee,....
scrooolllll-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ok... pic ni kat times square..haha.. dgn ina... bergambar.. ana tgk kasut.. ekin tgh draw duit.. kitorang 2 snap2 pic... mmg ni la keja kami.. ^_^


konon2 nak wat cam candit la.. haha.. tp xjadik kan.. apa2 jela... asalkn kami bahagia.. korang pon bahagia la sama tgk pic2 ni.. xmau tgk dekan delete ter... makasih..


pakai ray ban ni just nak snap pic.. jahat nakal kan... smapai budak jual 2 pandang atas bawah je kat kami 2.. haha.. kami wat donno ja.... welll... cun x pic ni???^_^


time nih saja2 rehat2 ket kedai kasut... ekin n ana p belek2 kasut. kami 2 mcm biasa la.. mcm xkenai kan...cuba carik gmbar tersembunyi lam pic ni..*cari sampai mata jadi bulat taw,.. peacee!!!!


ok.. jangan gelak jgn nak mengat... mst korang semua cakap cam ni.. asyik2 muka budak 2 orang ni ja kan... haha... xpa la.. kami nak mempemeskan mempoyokan diri kat sini....teheeee...


pic ni ala2 candit kan.. tp kepala xfulll.... >_<


kami lagi....cuba tgk ekin ngn ana kat blakang 2... *wink2*


dan lagi...snap... 1...2....3.... clik!!!


ni pic yang las... mak dah panggil balik..jom balik.... teheeee.... 


balik times square km p masjid india.. ramai gila orang.. sesak!!!! xsuka sesak2.... xsnap pic dah.. xda mood sbb ramai org.. jalan2 smpai lenguh kaki p sogo jap pas 2 balik umah... smapai umah sumpah letih gila.. rasa cm nak tido.. tp malas pulak.. kaki lenguh.. pas 2 ada hati nak p pasar mlm bnda tun razak.. lapaq.. nk p beli makan.. then, kuaq lagik.. p pasar mlm bndar tun razak... waaaaa.... mmg kesian kat kaki ni... heeeee... ok 2 ja aktiviti hari ni... 

ok hari ni.. they makes me smile smpai telinga.. walopn penat ya amat.....tp i like sgt3!!!!!

p/s: nasihat kat diri sendiri spya jgn selalu dok online.. rajinkan study... aduiaiiii,,, dah la mark midsem semua cukup2 makan ja... struggle lebih la untuk final nt.. next week aku final taw.. kalian semua bedoa la untuk aku ok.. thanks... tp cik linda oiii, berdoa tanpa usaha x cukup ok..  cahaiyok2...

ni dok on9 lagi ni... apa macam nih... haha... weiii... tolong.. aku msh xsedaq yg exm makin hampir..
tolong!!!!!!

kena usaha jugakk.. ok.. aku nak p study.... daaaaa....
wasalam...


da xley nak video call sbb hp putih rosak...
sob3... rindu!



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget