assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Tuesday, April 19, 2011

sim celcom da kena block... sapa tw mana nak dapatkan nombor PUK??

assalamualaikum....

sim celcom aku da kena block.... alkisah bermula di pagi2 buta td.... pagi tadi aku nak tgk jam pukul bapa nk bgn smyg subuh.... then cari fon mxs. lupa yang fom mxs tgh charge... hehe.. mmg tabiat aku charge fon mlm2 time aku tido... pas 2, raba2 cari fon celcom... raba punya raba las2 jumpa la.. tp tekan2 xkuar lampu apa pon... rupanya dah teroff... mybe smlam aku tidoq buas sgt smpai fon teroff.. pas 2 on la.. on on... dia suh mskkn no pin code.. biasa ka aku kan ngah mamai time tu.. main tekan ja kot.. no apa ku tekan pon tataw.. las2 cukup 3kali dia bagi warning... alamak!!!! dah terlebih.... las2 dia suha ku bagi no PUK sbb sim dah kena block... 



adoi!!!!!!!!! mana nak cari no PUK ni... slalu no PUK ni ada dkt kad yang mula2 kita dapat 2 kan...tp msalah skng ni kad 2 pon tataw p dok tang mana.... dah lama kot aku guna nom ni... no ni free taw... aku dapat time form 4 kat Badlishah dulu.. upax...sampai skng aku guna... sayang nak buang... sbb no aku ngn nom member2 aku berturut turut ja.. sng nak ingt... tp skng da jadi mcm ni.. mana aku nak cari no PUK ni...  xkan nak buang cam 2 ja.. sayanag la... aku syg gila nom celcom ni... 

penat dah aku menyepahkan bilik cari kad 2.... bilik besepah kad xjumpa pon.. sedih la cm ni... nak kena kemas balik....  teheeee.... ok la.. malas nak bebel2.. bebel pnjang2 kalau jumpa balik kad 2 ok jugak.... uhuhhhh....

p/s: sapa2 taw cara mcm mana nak dapatkan nom PUK bg taw la... jasamu dikenang...

ok la..... daaaaaaaaaaaaaa....

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget