assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Sunday, April 17, 2011

when i was 3 years old

as salam....
selamat pagi.... even almost nak pukul 12 tp stiil pagi...
redup ja kat sini...


okey. this is the pic that taken when i was 3 years old.. belemoih bukan kepalang time ni....meh kite cita, time ni ada hari penyampaiai sijil kat tabika mak kite. biasa la kecik2 mak p mana pon kite akan ikut.. haha,.bnda 2 berlanjutan sampai la ke besar... kite akan ikut je ke mana mak kite pegi... hahah... tataw knapa.. mybe sbb ank pompan sorang kot... haish.... xsalah kan ikut mak... bukan nak bedosa pon...xbanyak la pic kite time kecik2 dulu.. yelakan, dulu2 mana ada camere digital cam sekarang, dulu2 cuma ada camera besar gedabak yang guna kodak.. teeeheeee.... berat lak 2 camera guna kodak ni .. dah tangkap dah xleh nak delete o edit2 cm camera digital skrg... uhuhhhh.... 

erm, nt kite nak selongkar2 album2 lama yang ada then cari balik gambar kecik molek kite dulu2... baru la bila tengok balik pic lama2 akn tersenyum sorang2... haha.. kelakar...haha.... korang pon tunjuk la pic korang time kecik2... ada beza ke x time kecik dgn time skrg...  

ok.. c u again..... daaaaaa.... 

ilove u...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget