assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Monday, May 30, 2011

sambutan nurses day at UCSI University and birthday wishes!!!

as salam...hai sumer.. selamat malam.. mood aku x baik malam nih.. tp gataitangan gak nak hapdate ini belog. xtw dah nak wat apa.. nak tgk tb tp..... xbest! nak tido tp awai lg..
kisah kali ni dah lama.. baru hari ni aku nak kongsi ngn korang.. mcm besa la kan.. lambat ja memanjang.. hahaha.. aku nak cita sal sambutan nurses day kat ucsi.. nurses day bulan 5. kan.. awai.. tp U aku sambut 25 hari bln.. hahah.. xtw la sbb apa depa pilih tarikh 2...

25 hbln lima tahun 2011 nurses day disambut. tp yang bestnya kali ni batch kami yang uruskan semuanya.. batch aku la 2... hihihi.. bangga jap.. semua lancar2 belaka... kalau ada suara2 sumbang 2 tolak tepi. yela, mana ada manusia yang sempurna kan..  aku mls nak cita panjang la pasal nurses day celebration ni.. tgk jela pictures ni... walopon muka yang sama ja dalam pic ni... layayan jela.. jgn dok mengutok ok... tampor kang!

first nak tujuk yang ni.... wabcam pon jadi. hehe.. mata kami besor kan... hehehe.. ni mula2 function!


kru logistik! hehehe... menjaga segala slide persembahan yang ada.. diketuai oleh cik ekin... wit wit..


tgk!!! kami lagi kan.. kan aku dah cakap.. muka yang sama ja yang dok bergambar ni ha.. yela.. kami xleh nak p jalan2 mcm orang lain.just ddk kat depan laptop je..nak ejas apa yang kena ejas... hahah.. bajet busy la kan..

mereka yang mahu glamor jugak... comel kan... ira, qilah n ekin..


ni... wajah dalam hall.. xdop keja.. hahaha... 


stage!!! 


atas stage lagi....


no caption for this one..


comel :)


yang terindah hanya sementara..hope kekal selama lamanya


dalam hall


prof tgh cakap...xamik point pon... hahaha


happy nurses day..


comel???


busy betol time ni.. semua pakat serbu nak makan...


sabahan n sarawakian wat persembahan...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

dah habis cita sal nurses day!!! byk gambar je kan... xda cita apa pon... pas2 kan 25 mei ni jugak besday my best fren...Fatin farhana binti Mohd Salim or nama glamornya tin-tin.. peace!!!

happy birthday 2 you,
happy birthday 2 you,
happy birthday 2 you,
happy birthday to tin2...
happy birthday 2 you...
(nyanyi ramai2)

ni la wajah ayu, comel, cantik tin2.. meh aku tunjuk meh...meh.. meh....



tin: selamat hari lahir.moga panjang umor n murah rezeki.. hope happy dunia akhirat. dapat mr right yang dapat membimbing hg dunia akhirat. dapat apa yang dihajati... n moga persahabatan kita kekal selamanya.. amin... mmmuuuaahhh!!!!


ok.. 2 in 1 punya entry.. 2 ja nak g tw untuk kali ni....  tatata... 
wasalam....

p/s: yang terindah hanya sementara
salma mentor 5 nyanyi.. best...
<3 SZ!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget