assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Wednesday, June 15, 2011

entry yang panjang lebar dan dipenuhi dengan gambar yang banyak.. harap bersabar,,

as salam...
sampai jugak akhirnya untuk aku membuat entry yang dah lama terbuku dihati.. tadaaaa.. ekceli...ni entry dah basi okeh.. sangat lama.. sepatutnya entry ni aku buat dah lama.lebih kurang 3 minggu lepas punya entry la.. tp alkisahnya sekarang baru leh buat.. betapa sadisnya kisah ni kan... 

tanggal 4 jun yang lepas iaitu hari sabtu.. gegurl n the geng iaitu group posting B1 ditambah denagn ira (B2) n yuni(B3) telah keluar menggedikkan menenangkan diri.. hehe.. kitorang keluar dari umah kul 7.20 pg... awalkan?? semangat punya pasal nak jalan2... 
sehari sebelum 2 kitorang dok cita sal jalan2.. then, tba2 teringin nak p i-city,shah alam.. so, dgn tangkasnya kitorang pln nak p i-citymalam esoknya iaitu hari sabtu.. pas 2 pk punya pk.. mcm xbes lak kalau p i-city saja... hahaha.. pas 2 plan la nak p mandi laut kat PD.. hahaha.. then, pas 2 pas 2 p jalan2 melaka... malam 2 baru la kitorang g i-city... hehehe.. lets picture tells everything...








mahkota parade, melaka

depan dataran pahlawan, melaka

pot yang wajib amik gambar kalau aku p melaka, dalam dataran pahlawan
depan a famosa

same



































nak naik banana boat...





sekali naik rm50= 7 orang






enjoy















buruknyer muke











jalan2 kat pantai PD

nak nak ice blog!













the driver.. harlina chik
da sampai icity
















































puas kitorang bejalan2 hari 2.. kuar umah kul 7.20 pagi sampai umah kul 1.25 pagi... giler lah... penat gila kot.. mmg girls out there la kan hari 2... memang happening. sangat berpatutan kalau g ramai2 ni n naik 1 kereta... tol n minyak je nak kena fikir... teheeee...i really enjoy that day..pas ni kitorang plan nak g genting n nak g pulau perhentian.. dalam proses mensurvey harga yang berpatutan.. nak pilih pakej mana yang perlu n patut diambil..yelakan.. lagi 6 bulan je nak bersuka ria mcm ni. pas ni kitorang suma dah kena keja.. mmg susah la kan nak jalan2 kalau dah terikat bdengan keja ni.. haish.. all of us nurses to be... insyaAllah... 

p/s: gambar xtersusun..n malas nak letak caption untuk setiap gambar.. byk sgt.. hik2.. sori2...

tq sebab sudi baca,,, daaa...
wasalam

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget