assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Tuesday, June 14, 2011

entry nak bagi gelak sorang-sorang

as salam...

video

ok... see this. ni time muda mudi dulu2.. time kalau nak p mana2 naik bas jer.. naik rapid penang.. kuaq pagi2 petang dah sampai umah... yelakan. mlm dah xder bas... so, kena balik awal2.. kuaq zaman ni makanan yang wajib dimakan mesti kfc, xpun mcD.. yang lain xdak.. food court 2 kadang2 je. hairan betoi.. standart la kan mcm 2... hehehe... video ni kat jusco bandar perda,BM.. dah lama x p kat situ n dah lama x kuaq mcm ni..kuaq ramai2.. kalau naik bas 2 riuh rendah mcm orang xpenah naik bas... pas 2 bila jalan2 kami buat barisan panjang2 xnak bagi orang lain lalu.. haha..rindu la nak lepak2 camni lagi..rindu nak masuk kedai game nak main lumba keta, nak main bola jaring.. nak main nari2.. hahaha... habiskan duit yang mak bagi.. gelak2.. makan2.. xda masalah nak kena fikir... hehe.. semua otak mcm gila2.. best.. 

hope,if mereka2 yang berkenaaan read and watch this entry.. they will remember the moment!!hiks~

daaa.. wasalam

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget