assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Thursday, June 23, 2011

i hate

assalamualaikum... seeee

selepas buat 1 enty otak ni terus mengeluarkan idea mcm mencurah curak ke ladang gandum.. td punya la xda idea nak wat entry apa.. sekarang bukan main lagi 1 malam dua tida entry aku boleh belasah buat.. hebat x???? 

ok, td aku dok blogwalking n tgk some of my blogger friends ade buat list of the things they hate. aku mcm interested pulak nak buat jugak.. hahahaha.. aku nak buat gak! aku nak buat gak!!cambest jek kan. at least nanti aku boleh taw apa yang aku ta suka kan.. n korang suma pon boleh taw jugak..well.. let see :  



10 things i hate



1. waiting atau bahasa melayunya menunggu.. aku mmg kurang kesabaran bab nak tunggu2 orang. sabar tak sabar pun,aku kena tunggu gak sbb dah tunggu kan.. tp nak tunggu lama2 pon kena ada limit la.. so, sape2 nak date ngn aku make sure jgn biar aku tunggu korang lame2 k.. nt aku bad mood.. *ada ka org nak date ngn hang??? hahaha

2. orang yang suka sangat mencarut. tak kisah la lelaki ka perempuan.. mereka2 ni mmg berjaya buat aku benci dan meluat bila mencarut. sgt tak matured. sgt tak hensem/ cantik bile korang buat kerja bodoh tu.

kalau dah marah sgt kan.. cuba2 la selawat ke, zikir ke apa ke.. alah buat yang baik2 la.. xpayah la nak mencarut tak tentu pasal...xhebat mana pon kalau korang mencarut ni.. bukan ada org suka.. orang lagi benci ada la...

3. sakit gigi... sekarang ni aku pakai braces aka gigi besi. so,aku sgt xsuka kalau tiba2 dia sakit.. dia sakit xlama.. sat ja.. tp kalau dah sakit tu mmg rasa mcm nak makn semua org je.. faham kan maksud aku..hehehe

4. aku tak suka panas. kalau cuaca panas, semua benda pun rasanak marah. tp sekarang ni malaysia dah semakin panas.. kalau dah panas nak tido pon susah, nak keluar rumah pun fikir dua kali. aiseh.xsuka panas!!!!

5. kuku panjang. aku tak suka kuku panjang. rasa mcm eee, gelinya. xkisah la lelaki o perempuan.. aku xsuka.. tambah2 kalau kuku 2 xbersih.. lagi la xsuka.. aku pantang nampak org kuku panjang ni, rasa mcm nak ckp mcm nie eh, bape ekor b**i ko dah bela 2???hahha boleh mcm 2....

6. people pushed me to do things that i don't wanna do. jgn lah paksa okay? aku xsuka la orang paksa2 ni.. aku nak buat kerja yang aku sendiri nak buat. bukan sebab aku buat kerja orang yang paksa.aku boleh perli korang balik. pedasss punya haa ;p

7. lelaki gatal.. miang.. n seangkatan dgnnya haha. no offence lah kan sume perempuan pun tak suke.aku sokong kalau kaum hawa tak suka lelaki mcm ni..hahahaha.. so, lelaki kalau nak dekati perempuan jgn nak gatai2 jgn nak miang2...

8. org bwk kereta laju laju tak hiraukan orang lain.. dia ingt jalan 2 jalan dia sorang agaknya.. pas 2 dah bawak kereta x reti nak bagi signal on the right place.. sgt la kurang cerdik... hihihi...

9. manusia depan2 dok puji. blakang2 dok kutuk. pantang betul org mcm ni.jgn dok perasan bagus la kalau nak kutuk2 orang... cermin diri tu dulu.. mula2 bukan main lagi puji kat depan. knapa xkutuk pon kutuk depan2??? eh?

10. orang pinjam2 barang. bukan kedekut tp aku xsuka orang guna2 barang aku tanpa kebenaran.. padahal barang tu dia ada cuma malas nak guna die punya. sengaja nak guna yang orang lain punya. fikir2 lah sendiri. orang lain pon nak berjimat jugak. nak jugak beli kereta sebijik!! hahaha

till then, will update more soon!
take care people :)
wassalam...



9 comments:

al_hakim said...

hurm...sy pun tak gemar tunggu org,,bab pinjam brg tu kdg2 men amek je.hukhuk

Mr.Oren said...

banyak sangat yang xsuke ni...
cecita yang suke lak...haha

lindariepin said...

hehe.. sy xsuka kalau org ske amik2 brg ni.. hehehe.. lain orang lain cara kan..:) btw thnx 4 ur comment

Mr.Oren said...

aku follower ko yang ke-100...suke la cikit..hahaha..(rasanya la).haha

lindariepin said...

mr. oren: nt kite buat yang like lak ea... hehehe... tq for ur support... :)

Mr.Oren said...

oren like ur comment...wakakakak

lindariepin said...

mr oren:tq

omar_faruqi said...

tak suka orang yang makan berbunyi...
hurm...

lindariepin said...

omar: yeke??? sy pon xsuka.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget