assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Monday, August 29, 2011

sekilas update tentang persiapan raya

assalamualaikum....
hai....

semasa taip entry ni. aku baru je lepas kemas2 bilik yang dah lama xkemas ni.. hhihi... buzy la katakan... huk3... nak raya dah kan.. haruslah semua santik.. dari dalam sampai la ke luar... huhuh...
aku baru balik semalam. sedih kan.. org lain dah balik lama dah. aku baru sampai kg.. tp ok la 2 dapat jugak balik walaupon lambat dari orang lain...

ok... pg tadi aku kuar dgn mak n adik aku.. nak cari barang untuk raya la katakan... kuar kulim je pon... tp jem kat kulim 2 mengalahkan jem kat KL.. gila betul... punya ramai  manusia... aku xsuka ramai2 ni..serabut.. pening kepala... dalam hati kenapa la semua org keluar cari barang nak dekat2 raya ni.. cari la awal2...*padahal diri sendiri pon sama.. wekkk.


balik dari kulimdah pukul 1... then pasang langsir.. panjat la kerusi...nak gantung langsir... adik2 n abang aku p mana nth..kalau x diorang yang buat,.. hihihi.. aku hulur je.. tp kali ni aku yang panjat aku yang gantung.. aku yang buat semua... nak tunggu depa alamatnya besok xtidor...*bajet mcm aku ni boleh harap la...


pas 2 dalam kul 3 ;ebih aku kuar lagi... kali ni p pacific n megamall... kat situ pon ramai gila orang.. mcm2 bangsa ada.. abngla.. indon,, nepal,, semua p shoping kat situ... haih... xdak tempat lain ka... aku p situ bukan watpa pon.. pusing2 ja.. pas 2 p PC depot.. kat sebelah 2 ja. p cari laptop kat ijat..aku dapat la pau skali.. cooling pad.. disebabkan cooloing pad aku dah lama rosak.. hahah.. aku pon wat muka kesian nak cooloing pad baru.. yes!!! dapat jugak... heeeee....*cooling pad je pon.. seronok mcm dapat kereta ferrari..


ok.. lepas berbuka tadi, aku kemas bilik anak dara.... huhuhu.. bilik aku la 2... aku sorang ja anak dara dlm rumah ni...aku tukaq cadar baru.... aku susun almari... aku ubah suai kedudukan katil..pas habis kemas dok tebongkang atas katil dok tgk sekeliling.. rupa2nya aku ni ada banyak barang yang berwarna pink..minah pink jugak aku ni.. hahaha... tp bila org tnya suka kaler apa aku tataw nak jwb.. mlm ni xleh nak tidoq sebab katil dok tempat len.. hahaha * alasan


suni ja umah aku skng ni... suma dah tido... aku ja blom.. dok on9 n chat dgn my fren... key lock...dia pon ada blog taw... kilik SINI... hahaha..  promote2...
ok lah... aku tataw nak tulis apa lg... aku nak wat slide presentation ni.. bagi siap....kalau boleh aku nak raya n xmau pikir pasal assignment lg.. 5 hbln ni aku kena present, so, aku kena la siapkan slide 2 sblm raya ni.. baru la boleh raya dgn tenang... teheeee...

aku xmau lagi wat ucapan raya sbb insyaallah nt aku nak wat entry khas untuk ucapan raya...*bajet artis kaw.. hahaha ada aku kesah..
k la... daaaa..... selamat bersahur n berpuasa akhir besok ye....

wassalam...

p/s: ilovesaifulzakuan<3




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget