assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Tuesday, September 06, 2011

kenapa jadi mcm ni???

assalamualaikum....weehoooo.... i'm coming again....

lokasi sekarang: lobi UCSI..mencari tempat yang ada byk plug supaya boleh mengecas laptop..bila ngecas laptop boleh la dok update blog sambil tgk org dok lalu lalang.... mcm2 ragam ada....yang kecik yang besaq yang over yang seksi yang mcm2 yang lah... hahaha

apa aku dok merepek ni..... hahahha... dah2...ok dimasa terluang ni aku bosan gila.... cls start kul 3.30 jap g.lambat lg.. aku n housemate aku mls nak panjat bukit balik umah,... so, kitorang stay jela kat kolej ni....perot lapaq jap g baru g makan... ekceli perut dah lapaq ni.. pagi xsarapan apa pon.. xsempat.. teheeee.... alasan je 2... aku g cls aku hari ni. wat preparation untuk nak present... yelakan org first....kena la wat apa yang patut.. pasang cable pa semua..kah3....

cakap pasal presentation... td semua ok...xda masalah la... lega sgt pas dah habis 2..  padahal ada byk lg assignment and presentation pas ni... sabo jela.... 

pic kat umah tin ayu.... raya ni :))

motip!!!! letak gambau besau2... hahaha.. aku nak cakap yang aku BOSAN!!!!!!!  muahahahaaa.... tadaaaaa..... nsb aku bwk lappy.. kalau tak lg bosan la dok kat sini tanpa arah tujuan... nak on9 xboleh.. nak tidoq depan2 ni?? malu kat org sgt aih....

lani aku tgk xramai blogger yang xaktip.. xaktip nak update blog... dulu bukan main banyak lagi.. kalau aku on9 best ja aku dok blogwalking.la ni seketoi entry pon susah...on9 pon xtaw nak kodek2 blog sapa.... kenapa eh??? suma pakat dok raya lagi ka sampai xsempat nak tls blog mcm aku ni? teheeee..... :))

lani aku dok pikiaq bila nak balik buat treatment braces??? adooiii. xdak masa ni... masa itu nyawa.. haaa... berfalsafah la pulak kan... :)) welll...

ok lah.... tata.... dah xtaw nak merapu apa dah.

wassalam....


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget