assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Monday, September 05, 2011

teetttt.... wish me luck!

assalamualaikum...
hai.... selamat hari raya ke 7 semua...
dah lama aku x belek2 blog ni kan..sampai dah bersawang la... labah2 penuh.. hahaha *dusta belaka..

aku ada byk pic nak kongsi2.. tp aku mls nak upload.byk sgt..... tgk kat fb jela yer... hahaha.... sementara ada boleh la tgk.. nt aku dah private xleh dah... muahaha.. gelak jahat..
ekceli, aku sepatutnya kena pektis presentation.. tp aku malas... aku dah pektis 3x... tiga2 gagap... ngek! hahhaha... sbb 2 la malas.. sok aku ada presentation... solo... org first.. doakan aku yer spya xgagap kat depan.. hahaha... hope everything will be smooth.. ececece,,, speaking lak kan..

tajuk entry wish me luck tp isi ada gmbaq raya... hahaha.. mcm mana 2... hentam saja labu..... :)) aku bosan...... layan jela apa aku nak merepek kali ni... tadaaaa...

ni fmly aku yang aku paling2 sayang... sapa xkenai kenai2 la nuh.... hehehe 


ni pulak kwn2 aku.... kawan2 paling aku sayang.... paling best la kawan dgn depa nih.. <3 xdak sapa leh gnti depa ni...


ni aku saja letak gambaq aku... bg hampa suma muntah hijau... hahahha.... ekceli aku nak cakap yg baju kurung hijau 2 ada org beli.. bg kat aku..jengan jeles... muahahaha.... <3 SZ! aku pakai di hari raya... kalau sapa perasan baju n langsir umah aku sama warna.. yehaaa


ok.. dah byk aku merepek kan... stop dulu la.. pendek ja entry kali ni.. aku nak pektis kali ke 3 ni... mudah2 an kali ni xgagap la... hahahha... sayonara.... daaaaaaaa

wassalam...

p/s 1: asyiteru SZ!
p/s 2: doa semuanya lancar besok yer.... syg hmpa semua...
p/s 3: selamat hari raya!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget