assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Saturday, November 05, 2011

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

assalamualaikum semua....

entry kali ni lain sikit... aku di tag oleh cik tasya merapu untuk join give away super duper best ni... give away ni  akak pen merah yang buat... kalau korang nak taw. hadiah2 dia semuanya best2.. rugi taw kalau sape yang tak nak cuba nasib dalam ni.. mana la nak taw kot2 rezeki kita nak dapat hadiah goges dari akak penmerah ni...
-
-
-
-
-

anigif penmerah 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com
-
-
-
-
-
-


cara nak join giveaway ni simple je... meh aku cita sikit....

1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”
2. Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa.
3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.
4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. (entry dekat blog  PEN MERAH)..Semoga tuah menjadi milik korang ye!

Tempoh Kontes : 21 Oktober – 10 November 2011----> cepat sebelum tarikh due date...


pas 2 korang mesti nak taw kan apa hadiah2 yang bakal kita dapat kalau kita bernasib baik.jom ushaa.....

1. Barangan Kosmetik Stage
2. T Shirt Lelaki
3. Baju Perempuan
4. Barangan penjagaan muka perempuan dan lelaki
5. Perfume
6. Pendrive bentuk Canon dan Nikon
ni baru sikit taw yang akak pen merah nio listkan... ada byk lagi... so selamat mencuba!

ok.. untuk aku kali ni..aku nak tag semua followers aku
... boleh kan???selamat mencuba!!!

daa... wassalam...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget