assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Wednesday, December 21, 2011

perempuan dengar sini.

perempuan
tak perlu lah mengapprove2 lelaki yang suddenly 1000 friend request sejak tukar DP menarik hati mana2 manusia yang melihat... kalau nak approve sila buat tapisan secara halussss...kerana bimbang sihir terjadi..bukan sahaja lelaki..perempuan yg stranger juga kadang2 susah.tetiba ade yg nk jd faker.lepas tu aku pun busan sebab bnyk status ''mendelate segala2 stranger'' / ''buang rakan2 yang tidak perlu'' / ''susahla add orang tak kenal ni..bukanye tegur pn ..sombong'' . dah tahu sombong yang kau p approve and mengadd orang yang tak kenal tu apehal???

perempuan
tak perlu mengadd lelaki2 yang nampak macam kaya/ensem/ atau just nk tambah kenalan lagi.tak perlu nk add bnyk2 sebab nak tinggikan populariti juga pengomen2 gmbar terkini..terkena add fesbuk macam kabus berdarah (isu bohsia murahan) yang die amik gmbar mana2 perempuan lepas tu letak dekat dalam page bohsia murahan.dah sudah.moga2 kite semua dijaohkan dr lelaki kategori tak berguna itu. aminnn

perempuan
hadkanla friend dlm fesbuk tu untuk yang dikenali.yang betol2 mengenali...bukan maen tambah suka hati..bagi aku perkara yang paling annoying adelah bila ade stranger perempuan tetiba semak dekat wall lelaki yang dia sndiri pn tak kenal '' hi awak.tengs for approving'' / ''hai awak watpew tew..masyeh approve shaye.semoga bole jadi kawan baek :D'' agak poyo di situ.desperate pun kemungkinan....dengan perempuan2 tak pulak si stranger2 nie tegur baek mcm tu..menyampahnya*

kamu bertanggungjawab atas apa yang kamu lakukan... tadaaa... aku juga perempuan.. ada hati dan perasaan...

2 comments:

maya mayonis said...

betul2!pling tkut bila dgr yg org boleh sihir pakai gmbaq kat FB. huhu..

lindariepin said...

2 la kan.. dunia skng ni mcm2... seram~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget