assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Thursday, December 27, 2012

first step forward

assalamualaikum....

wuwuwuwuw..bertemu lagi dalam rancangan kisah hidupku... hikhikhik..bajet mcm ramai giler  org yg mmg mengikuti kisah hidup aku kan.. skng ni ai cuti tw... n sekarang aku kat kg.. cuti 5 days after keja mlm.. sblm aku cuti hari tu patient 16++ n now aku bkk group kite kite aje yg khusus untuk wad 20 hkl diorg ckp patient dah tinggal 6... wooo,best giler kot... time aku cuti ni la patient sikit kan.. untung la sapa yang keja time2 mcm ni.. hehehe..

ok fine... byk pulak aku melalut kan.. 1 perenggan dah habis cita bab keja.. n skng ni aku nak cita pasal tajuk entry... apa yang first step forward tu??? cer teka cer teka... jeng jeng jeng....


apakah????

tiba2 aku rasa png kpla... nk rest jap.. tbc(too bee continue)..

heeee... daaa
wasalam

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget