assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Saturday, January 22, 2011

25 random things about me!!!

ni la budak comey yang tagged aku wat bnda nih....
-->etykus 
thanx ety coz tagged me... heheh... 
ety dah tagged dah lama .. cuma skrg baru terbuka hati nak wat...
hehe.. sory ety...xmarah kan?? xmarah kan?? xmarah kan?? hehehe




1. nama saya noraslinda
2. anak En.Ariffin dan Pn. Normah
3. anak ke 2 dari 4 org.. sorang ja perempuan... xbest pon :(
4. berat 48 kg ,susah nk tambah berat ni.dah mkn byk tp still mcm 2.. xtaw nak wat ape lg.. huhuhu
5. bekas pelajar sk Junjong, SMK Sultan Badlishah... rindu la zaman2 ngan Bad.. 
6. tersgt suka gosip tmbah2 bila dok 1 geng.. geng bilik study.. antara ahlinya ialah yanti kaman hiks!!!
7. dulu2 cita2 nak jadi cikgu.. pas 2 nak jadi peguam... pas 2 nak jd pensyarah.. alih3.. suma xdapat..hahahha.. padan muka... (sapa suh xblajaq betoi2)
8. wanna be a nurse... NURSE 2 Be... Proud u!!!
9. suka main.. suka Fb n suka mcm2
10. suka sgt test bnda2 pelik.. cthnya: mkn bnda yg org lain xsuka... biaq la apa org nak ckp yg pntg aku suka!!!
11. suka tidur.. haha... pntang ada time free ja kalau letak kpala kompom hanyut.. hahaha
12. suka berjalan cepat
13. tak suka org kata2 belakang ok... amaran: nak kata, kata kat depan.. jgn kata kat belakang..peace no war~
14. tak suka membaca buku tp terpaksa baca...hihihi
15. suka kira2.. tmbah2 kira duit... hahahha
16. suka kalau org belnja.. oleh itu,,,pakat2 la mai blnja aku.. miss baik hati sila2 la belanja aku... ngeeh :D
17. suka shoping.. habiskan duit.. tp xtaw apa yg dibeli...
18. tak suka tunggu orang lama2.. spa2 nak date ngan i sila punctual... hahaha..(yela 2)
19. sayang famili... ofkosss... wajib!!!!.. 
20. sayang SZ!!!!
21. sayang kawan2... junjong, badlishah,melaka, kl.. semua la... sayang semua.. yeeeyyyy!!!
22. mula2 tgk org akan ckp aku sombong.. haha.. bila dah lama.. perangai mcm hantu... hahahah..sila yekanja...
23. suka dgr radio... layan lagu.... best!!!
24. xsabar nak hbs stdy tp takut nak keje...boleh ke jd Staff Nurse yg berjaya... doa2 la yer... kalau jmpa kat hosp mana2 nt tegur la... haha,... jgn mau jgn segan..(wekss,, ayat cam poyo je kan). 
25. lastly, suka kalau orang baik dgn kita... 



DONE DONE DONE!!! 
haaa... 2 jela 25 random things about me....
nak lagik??? xpayh la.. dia nak 25 ja.. hahah...


aku nak tagged org la dlm ni... hahaha...
mangsa2 nya ... jeng jeng jeng...




1 comments:

etykus said...

uih. sapa kata xmarah. marah ni. marah. marahhh. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget