assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Friday, January 28, 2011

cuti midsem a.k.a CNY

salam semua....

besok aku balik umah a.k.a. Pulau Pinang.. hehehe..
suma org rasanya balik hari ni kot..
kami ja kna balik esok coz esok still ada cls...
cls habis kul 12.30.. huhu..
tiket bas kul 4.3o... hoh0.... 
best ke x balik ni eh??? mst la best...xsabaq nak jmpak mak...abah.. suma la yg ada kat umah 2... segala ayam,ikan,burung,kucing... hahahah
cuti lama oooo... sampai 9 feb.. hua3..
tp nk kna balik awl sket coz 10 hbln nak kan pindah umah....

ct kali ni nak.... 
dok umah nak tambah berat badan,
dok umah nak tgk Tv puas2..
dok umah nak mkn byk2..
nak kuaq jln2..
nak hbskan duit...
naak mcm2..
eh eh.. bila nak stdy??? haha... xda time untuk stdy kot baliki umah ni..dasar pemalas....

tpada gak yg xbes nya ct lama2 ni.. 
yg xbestnya cos jauh ngn SZ.. hoh0(gatai)...
sekali sekala ja nak gatai... 
xjmpak lama nt kompom mst ada gaduh2 nya.. xsuka xsuka.. haha.. hope aman damai la kalu ni pnya cuti.. tp lumrah la kan kalau gaduh2.. 
tipu la kalau aku ckp xgaduh kan..kan kan..


ok la.. sekian sahaja untuk kali ini.. lain hari kita jmpa lg noh.. doa2 la aku selamat pulang dan selamat kembali ke destinasi dituju.. bye...
wasalam...




p/s: entry kali ni pendek ja.. kejar masa.. hoh0..
nk pcking barang... weehhaaa... byee...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget