assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Sunday, January 30, 2011

nak itu nak ini...

salam...
aku pnya entry kali ni bertajuk nak itu nak ini..
haaa.. apa yang aku nak??? 
aku nak mcm2... adakah aku mampu???
sekarang mybe xmampu lagik la coz dgn elaun yg hanya RM++ sebulan hanya mampu untuk sara hidup aku as a student..
mybe bila aku dah keja aku boleh dapat suma ni dgn hanya petik jari kaki.. hehe:))

biadsa la.. time2 bosan ni bila dok sorang2 mcm2 kita pikiaq... nak ni nak 2.. mcm suma bnda2 ni sekupang dua ja kan.. hahah.. ni la manusia... angan2 ja.. 

nak taw x apa yang aku nak sgt2...ni aku senaraikan top 5.. haaa.... jom tgk-->
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1) kereta mini cooper..


mmg dari skolah menengah lagi aku tringin nak2 kereta ni.. almaklum la.. dulu kan rajen baca novel jiwang2.. dlm novel 2 heroin or hero msti guna kereta ni... mcm kiut ja... tp mmg kiut pon kan.. haha.. i want this!!!! nak beli mst mahal gila2 kan.. mampu kah??? urm.. xpa2 hanya aku ja taw jawapan dia...tersemat dalam hati keta ni uhhh.... sapa2 yg wat contest 2 bagi la hadiah mini cooper ni.. kompom aku join contest korang... hehehe...


2) apple


cantek x cantek x??? cantek kan...aku nak yg ni jugak...benda alah ni dapat ranking no 2... hahaha... walopon skng aku xda la apple as my lobely lappy... aku bersyukur as i only god ACER...tp sapa2 nak hadiahkan aku apple for my coming birthday pon ok gak.. aku trima dgn hati yg luas seluas lautan ciptaan Allah... hehe... jgn lupa taw... :))


3) iphone


cantek menarik tertarik kau memang the bom... hahaha... meletopsss... iphone.. wait 4 me.. aku akan beli jugak kau suatu hari nanti... suatu hari nanti 2 mean xtaw bila.. haks.... besok?? lusa?? thn depan?? 10 thn lagi??? tgu jela..... 


4) mp3 comel



tempat keempat jatuh kepada Mp3.. woaaaa.... tahniah2... barang yg aku nak is mp3 walopon dah ada mp3.. tp nak jugak yang ni... nak kaler ni.. nak sebijik camni.. nak jugak nak jugak gedik x?? ok.. sila abaikan... hahaha


5) camera 


sure sgt2 aku sgt memerlukan menda ni... final year.. mst la ank tngkap pic byk2 kan.. xkan nak guna fon yang semakin hari semakin suka buat perangai untuk tngkap gambar kan... huhuhu.. xkisah la apa brand pon... ttp nak gak.. tp yg kat atas ni cute kan... nak carik cam ni la... tgu elaun akan datang... ^_^


ok2..dah taw apa yang aku nak??? haaa... ops... aku bkn nak mintak simpati sapa2.. haha... just nak gtaw apa aku nak ja... hehehe mybe pas ni aku nak bnda lain lak... biasa la manusia.. xtetap pendirian... heee..
ok c u again... tatatatataata

wasalam...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget