assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Wednesday, February 23, 2011

pindah rumah

asaalamualaukum readers...
tajuk entry rasa cam dah lapuk ja kan...
maklumla,.. dah lebih 2 mgu pndah umah baru skrg nak cita,,,
nampak sgt lemmm..... hahaha...*pening*

bkan sja2 xmau cita sal pndah umah ni.. tp pic suma ada dekat cik pika... baru ja amik dari dia... sblm ni busy.. busy dgn mcm2 bnda,, busy nak exm, busy nak tido, busy nak dating, busy nak makan... skng ni ja baru nak free.. baru nak rehat2..* sila muntah dgn ayat ni* rasanya mmg salau kot aku rehat cuma mls ja nak update ini blog...
kecian blog ni kan.. dibiarkan begitu saja...

ohhh...apa yg aku dok melalut kat atas nih...
abaikan..
kembali ke tajuk entry...
pndah umah dari no 32 jalan waras ke no 81 jalan pantas...huhuh..
walopon lg dekat dgn kolej tp ttp xsuka pndah2 ni.. walaupon ttp umah double tp ttp xsuka.. walopon umah ni hanya 7 org.. xmcm umah dulu 13 orang... haha... ttp xsuka..pindah2 ni penat tahu...
7 hari 7 malam xhilang lagi penat dia 2... ok yang ni aku tipu.. sila jgn pecaya.... haha

tp mmg betoi pon.. penat... dari umah sana nak anggut semua barang ke rumah ni... nsb baik ada lori tlg angkut katil ,almari, peti sejuk, mesin basuh suma 2... kalau nak harapkan kami serumah ni.. alamatnya tinggal jela kat sana..
yela.. xkan km nak usong kot kan... jauh bebbb...

meh sini aku nak tunjuk umah aku yang lama.... 
no 32 jalan waras, tmn connaugh cheras KL...
jengg jeng jeng.....
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-

best taw dok kat sini.... besar...........

pas ni aku nak tunjuk barang2 kami...packing bagai nak rak.. haha.. kalah orang nak g umrah...
-
-
-
-
-


penuh ruang tamu dgn barang2 kami ja.. smpai cina hensem yg mai tlg kami angkut barang 2 cakap nak jual mana ini balang....haha... dia cakap smbil gelak2... aik,, perli la 2...
-
-
-
-
-
-
-


 ni sementara nak tgu mereka2 berkenaan mai angkut barang kami.... yela... cakap pulul 10 pagi tp dah  nak dekat kul 12 xsampai2 g... sapa x bengang.... kan kna kan...tp kami dan lagi 2 bergambar.. tq camera women cik pika.. tlg snpkan ini pic... heheh muka terpaksa disorok ... ngee :D

suma pic kat atas 2 pic kat umah lama.. pic umah baru ni cda lg pon.. huhu... nt la kalau rajen i wat entry sal umah baru ni pulak ok....

tingin nak mkn KFC la... *tetiba lak*..
ok abaikan iklan di atas...

hungry hungry hungry 
hungry sama itu KFC..
cik elaun cepat la masuk.... teringin nak mkn mcm2 ni...
-
-
-
-
-

ouhh, nak yang 2 jugak... pizza...

ok la... TBC(to be continue..)

wasalam..



2 comments:

Si DauN CeRi said...

hullamak aiihh.. terasa penat mengemas brg nak pindah tu.. walaupon last pindah adelah last year, smpi skang rasa penat..huish!

linda said...

haha... betul2.. nak packing barang n nak mengemas semula.. sgt xbest kan... :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget