assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Friday, March 04, 2011

saya rindu kesayangan-kesayangan saya..

assalamualaikum...

seriously, aku rindu kesayangan2 aku.. we meet at kolej risda melaka.. aku 1 bilik dgn depa nih.. rasanya aku penah cita dah kot.. tp tp tp.. nak cita lagik....
kesayangan2 yang semua benda kami wat sama2 masa kami bersama..
- kami makan sama2, kami study sama2, kami gelak sama2, kami jogging sama2, kami kluar sama2, kami rempit sama2, kami tidur sama2, kami mandi sama2 *ok yang ni aku tipu.... boleh jugak la kalau nak kata semua benda kami wat sama2...

kesayangan2 aku..
-
-
-
-
-
-
-
-


kesayangan 1 saya:

nama dia nur syazwani saidun. aku pngil dia wani ja.. hehe.. dia lahir 3 oktober 1988.. weee... <3 <3 <3 dia tw.. dia pon asal utara gak.. cam aku.. tp dia kat kedah.. dekat gak ngn umah aku.. pln nak jmpa tp xtw bila.. dia tengah bahagia ngan kesayangan dia.. hehe.. aku doa korang ber2 bahagia.. time aku g melaka dulu, xbyk masa aku luang ngn dia coz dy busy ngn cls.. aku pon 1, g time org ada cls.. pdn muka.. tp aku happy bila tgk dia bahagia.. dia slalu gak call aku.. aku je jarang call dia.. sorry k.. 'nt aku da topup fon clcm aku call hg na'-->wani... hehe... dia xda blog tp ada FB.. hehe.. nk taw lg tekan ini.. hehe.. i miss u lah wani.. aku tingin nak makan nasi goreng cendawan yang dia n z belikan kat aku 2.. sedap... nyummy... nk bukak posa lam bilik sama2.. sahur sama2.. dia yg kejut aku sahur... aku ingt lagi walaupon sat ja aku n dia dapat dok sama2.
wink wink

wani,sorie.. i curik pic ni lam fb u..


kesayangan 2 saya:

nnama dia nurain norasham.. lahir bulan 8.. dia asal somban, negeri sembilan.. jauh kan.. jauh dari utara tanah air.dia ni baik sgt. dia sama kos ngn aku ms aku kat melaka dulu. dia slalu rempit ngn aku g alor gajah.. hehe..best o.. time aku g melaka hari 2, aku byk luangkan ms ngn dia la..kami kuar main boling, shoping, makan.. hehe.. mcm biasa. dia akan bawa aku.. aku kan p sana sehelai sepinggang.. pas2 kan.. dia ni cute tw.. baik ja.. kami kat sana panggil dia princess.. sweet kan. dia skng dah praktikal.. kalau aku x amik nursing aku pon mybe tgh praktikal cam dia.. huhuhu.. dia ni slalu wat aku happy.. dia happy aku akan happy.. aku penah dah g umah dia.. dia bila nth nak mai umah aku.. :( best la bila ingt2 balik petang2 kitorng g jogiing 1 kampung. balik jog singgah makan ais kacang kat simpang.. mkn goreng pisang.. waa.. lapar la pulak.. ehemmm...dia ada blog gak taw.. visit ni aku adalah norain...

ain,pic ni pon i curik dari fb u.. sorie..

nota kaki buat kesayangan2 saya: 
  • hope korang ber2 happy disamping orang tersayang..
  • moga hidup diredhai n diberkati Allah..
  • moga tercapai segala impian n harapan
  • plg pntg jangan lupa aku.
  • hope dapat jumpa korang 2 lagi..
  • jaga diri baik2
  • moga xlost kontek.. ngeee :D
  • iluvu <3 <3 <3
p/s: tba2 rindu kat mak abah..
rindu SZ!!!
rindu dkt semua kesayangan2 saya...


lastly,teeetttt.... to be continue
daaaaa...
wasalam...





1 comments:

ain said...

wah terharunya..... aku nk menangis, dh berair mata ni.... thax linda.... aku pn rindu ang.... ada rezeki nnti kita jumpa k..!!!! miss u.. take care

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget