assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Wednesday, October 05, 2011

Soalan Bangang Yang Buat Orang Lagi Bengang !! Ggrrrrrr !!

assalamualaikum....

petang2 ni.. hujan sepoi2 bahasa.... eh, ada ka hujan sepoi2 bahasa??? belasah jela... dari pagi sampai ke petang aku sbg manusia biasa xtahu nak wat apa... td lepas lunch ada la jugak baca2 nota research... konon2 nak baca sampai faham habis la... nak baca sampai nanti kalau dalam dewan exam baru tgk perkataan first dah taw apa jawapannya.. tp tp tp...hampeh! aku xpaham apa benda pon yang aku baca.... so, nt kena baca lagi...

pas 2 td dah penat dok tgk notes research, tb2 perut lapar pulak, so, aku wat sandwish.... hahahaha ngap!! makan sanwish 2 keping.. kelas kau jah.... hahahaha...  kenyang sudah.. boleh la tahan kenyang ni 2 jam...nt kalau lapar balik aku nak buat nestum pulak lah... hahaha... plan awal2...

ihsan google

sandwish aku xla secantik mcm gambar kat atas ni... ada mcm2... sandwish aku cowboy punya sandwish. just roti n letak tuna... hahahahaha....

ok.... stop pasai makan. skng ni aku just nak tnya korang la.... apa yang korang rasa kalau ada teman2 or sahabat korang tnya soalan bangang kat korang??

contonya: 

budak yang slalu buat org bengang dgn dia... hahahah



Soalan Bangang Yang Buat Orang Lagi Bengang !! Ggrrrrrr !!
______________________________________________________________

1)Bila orang nampak anda baring tutup mata....
Soalan: Hyee! tidur ke?
Jawapan: Tak la,aku training mcm mana nak mati nanti...


2)Imagine anda bawa tv anda yang rosak gi jumpa technician untuk repair,dia mesti tanya gak:
Soalan: Nak repair tv ke?
Jawapan: Tak la,aku bosan! so sje aku bwk tv ni jln2.


3)Time anda bangun tidur, dan terus si bendul tu mesti tanya anda:
Soalan: Hyep! da bangun?
Jawapan: Ish,aku tengah tido sambil berjalan-jalan...


4)Kawan anda call phone umah anda dan...
Soalan: Hello?.. Ada mana ?
Jawapan: Kat sini haa ,kat bus stop!!!


5)Diorg nampak anda keluar dari bilik mandi dan dalam keadaab basah-basah..
Soalan: Eh baru mandi ke?
Jawapan: Ehh! Mana ada , Aku jatuh dalam lubang jamban tadi!!!


6)Anda di dalam toilet , pintu berkunci , ada gak orang ketuk pintu dan tanya anda..
Soalan: Ada orang tak?
Jawapan: ( *Suara Kiut* ) Mana ada orang!! Taik yang bercakap ni!!!


hahaha.... tengok x betapa bangang punya soalan..mst kita akan rasa lg nak marah n xnak jwb soalan2 @$#% mcm 2 kan.....

hahahaha.... 
k.. thanks for reading...
wassalam...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget