assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Wednesday, November 09, 2011

never be replaced

assalamualaikum....


selamat pagi rabu.... tp kenapa aku asyik ingt yang hari ni macam hari selasa...aku saja nak melambat lambat kan masa berlalu sebab 'teetttt'... hehehe.. mana leh bagi taw..aku sorang je yang taw...and kalau boleh aku nak stop masa.. boleh mcm 2??? memang tak la kan... heeee~


tepek gambar gedik kat sini boley???? -hikhikhik.


banyak dah aku merapu pagi ni kan...  bangun pagi p masak bekai nak bawak p posting.. almaklumlah bukan nak cakap yang aku ni rajin (perasan) tapi mmg rajin pon.. kui3.. eh, xda la.. kat serdang hospital 2 kalau ptg2 time rehat makanan suma dah habis.. aku ni xleh kalau xmakan.. nt moody habis.. haha.. 2 yang gagahkan diri jugak masak bekal 2.... hari ni aku bawak sambal telur dgn kangkong goreng belacan ja... sadapppp.. xpecaya??? xpecaya sudah.. aku siap makan dah pon sikit tadi.. hahahaha.. kuat makan..ok.. habis bab makan n bab masak...

aku naik atas aku sambung balik wat keja aku... keja menghafal n mencari nama ubat... mmg pening la... aku kena jugak wat semua ni untuk masa depan aku nak jadi seorang STAFF NURSE... lg pon mulai hari ni.. sape yang xtahu nama ubat n indication untuk ubat 2 akan didenda.. 1 kesalahan RM1... bayangkan kalau dalam sehari aku xtahu nak jawab 10 soalan... xke melayang RM 10 aku??? dah boleh makan 2 hari dah dgn duit tu.... huhuhu.... so, ptg ni aku kena prepare fizikal n mental... kiu3... boleh ke???  kita tgk je nt cemana... harap2 xda la aku nak bagi duit buta2 dekat org kan...

waaaa... dah banyak aku merapu rupanya kat atas 2.... sebenarnya cita kali ni aku nak suh korang dengar lagu ni.... layan.... lagu ni ada maksud tersendiri bagi aku...hehehehehe


Baby I love you and i'll never let you go

But if I have to boy I think that you should know

All the love we make can never be erase

And i promise you that you will never be replaced

Baby I love you and I'll never let you go

But if I have to boy I think that you should know

All the love we make can never be erase

And i promise you that you will never be replaced

I love you yes i do

I'll be with you as long as you want me too

Until the end of time 

From the day I met you 

I know we've be together

And now I know I wanna be with you forever

I wanna marry you and i wanna have your kids

Thinking never compare to feel enough to kisses

I can say i'm truly happy to the same

You've made me think I'll die and live my life everyday

There's never been no doubt in my mind 

That i'll regret ever having you by my side 

But if the day come that i'll have to let you go

I think that something I should probably let you know

With everyday that i spent with you 

Then i will miss you cuz i'm happy that i have you at all 

Baby I love you and i'll never let you go

But if I have to boy I think that you should know

All the love we make can never be erase

And i promise you that you will never be replaced

Baby I love you and I'll never let you go

But if I have to boy I think that you should know

All the love we make can never be erase

And i promise you that you will never be replaced


I feel for you yes i do 

I'll be with you as long as you want me to 

Until the end of time


dah dengar??? dah baca lirik??? DONE!!! lagu ni sebenarnya ringtone yang aku guna kalau  my encik sayang call... hehehe.. dari mula aku kenal dia sampai sekarang aku guna ringtone ni.. walopon aku tukar fon ke ape ke tetep lagu ni yang aku guna kalau dia call... xpenah ubah pon... sebabnya??? sebab aku suka lagu ni... sebab lain lirik lagu ni pon best...xcaye?? xcaye sudah.... hahahah kalau xpaham p la google translate...

you are mine and i'm yours <3 <3 <3 sz!

dah siap 1 entry.. nak siap2 g posting pulak... yahooo.. excited sebab bak kena jawab soalan... hahahha.... malam ni pasar ada pasar malam kat sini . xbest sebab ada bau 'ba alip ba ya'... busuk! hahaha...  see you all nest entry.. nth bila nak update la kan.... daaaaa

wassalam....

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget