assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Sunday, November 13, 2011

saya nak kahwin

assalamualaikum....
happy sunday semua..

ok.. ni time aku pegang flower time aku tunang  senget dulu.. hahaha... nampak mcm dah pehang bunga untuk wedding kan??? adakah itu petanda yang aku nak kawen??? alahaiiii fafau  aslinda...

wah, tajuk entry mcm ni mengundang kontroversi kan.. kalau aku artis ni mmg sah2 dah masuk melodi untuk siaran minggu depan..so, sape2 nak masuk meminang tu cepat2 lah datang kerumah sebab aku telah wat pengakuan yang aku nak kahwin...hehehehe...tp xda maknanya lah aku nak kahwin sekarang.. awal lagi kot.. umor aku baru sweet 21 heee.. tp kalau jodoh dah terpanggil awal aku terima je.. aku punya best friends, aku punya good friends senang cita aku punya friends la...  ramai yang dah tunang...n mungkin mereka jugak yang akan berkahwin dalam masa terdekat ni... all the best kawan2 ku yang akan menjadi wife orang..

hihihi.... aku punya bajet nak kahwen umor 23- 25.... xlama dah kot.. kalau 23 kiranya lagi 2 tahun la.... n kalau 25 lagi 4 tahun....senang cita lepas habis belajar. pas tu kerja kejap.. kumpul duit beli kereta beli rumah.. pas 2 baru kumpul duit untuk kawen...sempat kot kan nak wat semua tu dulu sblm jadi seorang isteri... lagi pun abang aku pun tak kawen lagi.. xkan nak langkah bendul pulak kan... so, ikut turn la lagi better... hehehehe...tp kan kita tgok orang kawen best kan.. sweet je.. tmbah2 yang baru je kawen semua manis....

sape yang xnak kawen kan... sebenarnya kawen ni bukan benda senang... tanggungjawab besar sangat and akan jadi lebih besar bila dah ada ank... skng ni tanggungjawab aku hanya sebagai seorang pelajar dan seoorang anak,.. tu pun aku rasa dah susah sgt nak jalankan tanggungjawab ni...dah hujung2 tahun ni mesti dekat rumah ada banyak kad undangan perkahwinan.. kirenya ujung2 tahun ni xpayah masak nasik dah la kat umah.. makan nasi kenduri je... hehehe...

this is my friends dekat ucsi ni.... kalau korang nak tahu diorang ni dah pun ada fiance...n insyaALLAH next year will have kenduri... amiinnnn... turn diorang dah sampai.. turn aku bila pulak??? hanya ALLAH je yang tahu bila msanya kan....

entry ringkas dan padat... teringin nak wat entry panjang2 macam novel tp hujan kat luar... ditambah pulak dengan guruh dan kilat sabung menyabung...so, kena stop kat sini jelah...insyaALLAH nt bila dah normal semua kita jumpa lagi yer.... byeee.... jaga diri semua....

wassalam....

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget