assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Thursday, June 28, 2012

entry tunggu member pulang

assalamualaikum,
haloooo.. miss me???? i know you guys do.. i miss everyone to.. alhamdulillah, im still alive.. tq ya Allah for giving me a better life..erm.. malam ni nak cita pasal apa eh.. xmengantuk lg sebenrnya.. sorang2 kat rumah.. kawan2 ada yg keja n ada yang xbalik keja lagi.. untung aku keja ENT ward.. balik awal... then balik keja g mkn ngn sz n dah hbis mkn pon kawan2 medikal msh xbalik lagi..berkhidmat untuk negara betul kan. adooii.. bosan la kat rumah xcakap dengan sapa2 nih.

ekceli, im having period pain sharian hari ni.. nak bediri lama sket mmg sakit.. manja betul.. bediri lama sket mula la rasa sakit mcm nak makan org... first time tw jadi mcm ni..sblm ni ok ja... xda mslah sgt bab2 ni.. knapa nth kali ni mcm ni plak...


lupakan ttg period pain..kita msk bab konvo plak.. kwn2, for ur information ucsi university punya convo ceremoni berlangsung pd 14 july... aku ppon dijemput jugak untuk tarikh 2... hew3... dah apply cuti pon sbb excited dgt nak g kan.. n cuti dah diluluskan.. yeeayyyy... so, kat sini aku nak jemput la sapa2 yang ada n tw 2 mai la kat ucsi 14 july nt..pas 2 beli bunga bg kat aku ... kalau konvo kan slalu org yang graduate akan dapat bunga... haha... aku slalu tgk cita lam tv depa wat lagu 2.. aku pon nak tiru la... boleh gitu??? time 2 nt boleh jmpak kwn2.. waahh, bestya.. moga segalanya lancar...

ni msa member2 aku konvo.. see, aku pegang apa???? bunga kan... kan aku dah ckap awal2 td.. mst akan dpt bunga punya lah.. ni aku pengang hat diorang punya.. hew3..

  
berangan jap pakai cap ni... :)

cerita seterusnya, pasal bola.. EURO.. euro kali ni aku sokong spain.... sapa2 yang sokong spain sama mcm aku jom kita give me 5 sama2.. aku xberapa minat bola sgt tp nak kata ketinggalan zaman tu dak la kan... haha.. tw la jugak sikit2..kali ni punya aku mmg sokong spain... xtw napa.. mybe sbb warna oreen bendera dia kot.. cantik kan.. motip??? sokong spain sebab warna bendera.. hahahaha..


go spain go....

adoiii.bila mujen nak balik ni.. risau pulak aku.. kitorg kuar keja sama2 tp aku balik dah nak tidoq dah pon dia xbalik2 lg... aku dah ngntok ni...k la.. nak tunggu mujen dalam mimpi la..
daaa selamat malam semua.... 2.45 nt bangun na.. tgk spain vs portugal.... go spain goo.. eh,, byeeeeee...

assalamualaikum....

hugs!!!! love sz <3

3 comments:

Nasuha said...

Syukur padaNya yang masih memberi kta pluang untk hidup..:)

lindariepin said...



:))

lindariepin said...



:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget