assalamualaikum,welcome to my blog.be a good stalker..jgn lupa leave your comment.hugs!!!

Saturday, August 18, 2012

as salam..

selamat berpuasa kwn2.. besok last kan kita berpuasa.. cepat kan..... woah, dah hmpir 2 bulan aku x jengok blog ni.. kekangan masa yang amat cemburu n laptop pulak buat hal kan.. mmg aku x hapdate la... byk cita yang aku nak cita sebenaqnya... hukhuk.. sdihnya,, xpa xpa..nt aku ada ms aku hapdate cita 2 sikit2 ni..

now,aku ada kat umah..cuti 1 week mula 11 hbln hari 2... n besok last la aku cuti,pas 2 mlm besok jugak aku gerak balik kl.. huwaaa.. that mean aku xsempat nak beraya kat umah, ni first time tw aku akan beraya tanpa family disisi...di kesempatan ni aku nak mohan ampun dan maaf dari hujung rambut sampai lahujung kaki..kalau aku ada wat silap apa2..terkasar perbuatan, terkasar bahasa... harap halal dunia akirat... 

banyakknya story yang aku nak stori pung pang pung pang ngn hampa suma.. tp tenet umah aku ni labat mcm siput... xleh la nak pung pang pung pang la ni.. tunggu aku balik kl nt la aku cita nah.. n fyi sz ckp laptop aku dah siap baiki, sz dah hntar my lappy kat TOSHIBA... tq sz susah payah buat smua 2.. kalau nak harapkan aku ni, aku rasa pakat letak lam almari jala laptop 2 xbaiki... biaq lagu 2 ja....hahaha..

k lah. sampai sini jela aku nak kecek pon.. nt ada ms aku buat entry len pulak.. boh gambaq byk2 baru best kan nak baca... k la.. selamat hari raya aidilfitri.. sobss... xleh nak beraya kt kg, kena beraya kat sw20,HKL... demi tugas aku terima dgn redha.. ecehh...

daaaa...mmuuaahhh. wasalam...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget